Se eller gense vinderfilmen af ANIMOK 2017

Event Photography by Greg McQueen.

Vinderen af ANIMOK 2017 var Husby Efterskole ArtXpress.

Deres film "En grådig kejser" er en smuk visuel fortælling inspireret af de japanske folkesagn.Den grådige kejser handler om kejseren af Fuji bjerget, der besøger dragen på toppen af bjerget for at få opfyldt de 3 ønsker. Kejseren vil først have et større palads, siden al rigdom i verden og til sidst herske over hele Japan. Men dragens ønskeopfyldelse er kryptisk, alting har nemlig sin pris og man kan ikke få noget uden at miste. Kejseren fortryder og allersidst gør dragen sådan at han bliver elsket af alle. Stort tillykke til ArtXpress!

se filmen her: En grådig kejser

Tilmeld dig ANIMOK 2018 nu!

Animated Learning Lab og Viborg Kunsthal.Foto: Bo Amstrup Tilmeld allerede nu din klasse til dette dette års ANIMOK! Opgaven er simpel: Klasserne […]

Leave a comment

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *