Tilmeld dig ANIMOK 2018 nu!

Animated Learning Lab og Viborg Kunsthal.Foto: Bo Amstrup

Tilmeld allerede nu din klasse til dette dette års ANIMOK! Opgaven er simpel: Klasserne skal slippe fantasien løs og lave en god historie med inspiration fra et givent tema. Eleverne skal derefter give liv til deres egne historier ved at skabe små animationsfilm, der uploades til ANIMOKs hjemmeside inden den 14. september Når klassen deltager i ANIMOK får den tilknyttede lærer/pædagog en hands-on introworkshop. Klassen bliver tilbudt at få hjælp af konsulenter fra The Animation Workshop, når de skal i gang med at lave filmene. Derudover får læreren/pædagogen gratis deltagelse på Animated Learning konferencen. læs mere om skolekonurrencerne under skolekonkurrence (lave direkte link dertil på ordet "skolekonkurrence"

Leave a comment

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *