Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 390 Spændende nyt undervisningsmateriale

Spændende nyt undervisningsmateriale

“Sange til Verden” er et nyt spændende undervisningsmateriale fra Kulturprinsen. Materialet er 7 sange, der er skrevet af unge MGK-elever fra Region Midtjylland på baggrund af Verdensmålene. Sangene er deres bud på nye verdensfortællinger, som I kan arbejde videre med gennem forskellige kreative værksteder. I hæftet er der konkrete ideer til, hvordan I kan bruge dans, leg, animation og billedkunst til at arbejde med sangene. 

Sange til Verden

Leave a comment

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *