Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themeinwp-import-companion/themeinwp-import-companion.php on line 105 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themeinwp-import-companion/themeinwp-import-companion.php:105) in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/all-in-one-video-gallery/public/public.php on line 118 ANIMOKs hjemmekontor arbejder derudaf… – ANIMOK

ANIMOKs hjemmekontor arbejder derudaf…

About Post Author

animok

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Selvom vi alle er hjemme i karantæne, er vi i fuld gang med at planlægge ANIMOK20 til jer, og vi glæder os til at kunne præsentere dette års film- og workshopsprogram, selvom at det nok bliver lidt anderledes i år end det plejer. 

Vi er i fuld gang med at sammensætte filmprogrammer til jer, forhandle film hjem fra nær og fjern, udvikle undervisningsmateriale til udvalgte filmprogrammer, planlægge animations konkurrencen for skoler, og udtænke nye ideer til, hvordan vi skal fejre alle de børn, der deltager i konkurrencen. 

Omkring 1.maj skulle programmet gerne blive offentliggjort på KLC Viborg, så følg med der!

Vi får en fantastisk ANIMOK20 på nye og anderledes måder – Sammen, hver for sig

ps. Billedet er fra en gamle gamle pixilation film fra 1952, skabt af Norman McLaren og hedder Neighbours – se den her

 Den er både sjov og tankevækkende på samme tid

– Pas godt på hinanden derude!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *