Årets ungdomsjury har fundet en vinder…

Deprecated: Required parameter $is_first_img follows optional parameter $size in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-builder/tmpl/modules/img_slider_tmpl.php on line 61 Deprecated: Required parameter $lazy_load_on follows optional parameter $size in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-builder/tmpl/modules/img_slider_tmpl.php on line 61 Deprecated: Required parameter $slider_options follows optional parameter $img_collection in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-builder/tmpl/modules/img_slider_tmpl.php on line 196 Deprecated: Required parameter $model follows optional parameter $img_collection in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-builder/tmpl/modules/img_slider_tmpl.php on line 196

Ungdomsjuryen har talt!

Vinderen af årets bedste kortfilm bestemt af ANIMOK Ungdomsjury er den franske animationsfilm o28. Elevernes begrundelse er følgende: “Filmen er sjov, fuld med fart og skøre karakterer. Det er en god blanding af genre, komedie og romantik.
Den er sjov fordi hovedpersonerne hele tiden er lige ved at komme til skade. De rammes af en væld af uheld, men klare den.
Vi synes baggrund- og karakterdesignet var flotte, og det passede godt til komedie-genren. Fedt at den virker uden tale”

Filmen er lavet af Otalia Caussé, Geoffroy Collin, Louise Grardel, Antoine Marchand, Robin Merle, Fabien Meyran, 2019

Stort tak til de 3 6.klasser fra Egeskovskolen, Bjerringbro for at være dette års ungdomsjury – Det har været en stor fornøjelse!