Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themeinwp-import-companion/themeinwp-import-companion.php on line 105 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themeinwp-import-companion/themeinwp-import-companion.php:105) in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/all-in-one-video-gallery/public/public.php on line 118 Skolekonkurrencen – ANIMOK Deprecated: Required parameter $sub_selector follows optional parameter $ri in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/css-builder.php on line 157

Velkommen til ANIMOK skolekonkurrence

Animation er magisk. Vi kan trylle os om på den anden side af jorden, vi kan komme helt ind i maskineriet på en fabrik , dykke dybt ned i oceanerne eller bevæge os helt ind i kroppen på os selv for at finde ud af, hvordan vi fungerer. Med animation kan vi beskrive svære emne og vise store følelser. Alt sammen noget, som I kan bruge, når I lige om lidt skal I gang med at lave jeres egen animationsfilm.

Opgaven for konkurrencen er simpel – Find på en god historie ud fra årets tema og lav den til en animationsfilm, hvor billeder, bevægelse og lyd får jeres historie til at blive levende.

Husk at læse reglerne for konkurrencen før I går i gang, og følg med i nyhederne på hjemmesiden og Instagram, der vil I kunne finde en masse spændende inspiration. 

Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med jeres filmproduktion!

Nyt tema for jeres film hvert år

Hvert år kommer vi med et nyt tema for jeres film. Teamet for konkurrencen 2021 bliver offentliggjort omkring maj 2021. 

 

Sådan kommer I i gang

Tilmeld din klasse ved at sende en mail til dlun@via.dk og afvent en bekræftelse på jeres deltagelse.

Konkurrencen er delt op for 3. – 4. klasse  og for 5.- 7.klasse.

Det er gratis at deltage for skoler i Viborg Kommune. 

Der er begrænset pladser til ANIMOK-dagen i Viborg.

Tilmeldingen sker derfor efter først-til-mølle princippet.

Vigtige datoer for konkurrencen 2021

Tilmelding: Senest den 19. juni 2021

Introworkshop for lærere og pædagoger: Torsdag d. 12.august 2021 kl.13.00-16.00 (finder sted i Viborg)

Deadline for aflevering af film: Senest fredag d.17.september 2021, midnat

ANIMOK-Dag: Mandag den 27. september 2021 i Viborg kl.9.00-14.00

Introworkshop for lærere og pædagoger

Der tilbydes en intro workshop om konkurrencen for deltagende lærere og pædagoger.

Her er der oplæg omkring animation i undervisningen, forskellige teknikker, materialer og udstyr samt en hands-on animationsworkshop, hvor I får et indblik i, hvor nemt det er at animere og give jeres historie liv.

Book hjælp til jeres animationproduktion

Animations-konsulenter fra The Animation Workshop kommer ud i klassen og støtter de tilmeldte klasser i arbejdet med at skabe deres egne animationsfilm. Det kan f.eks. være til opstart af forløbet, gennemgang af storyboadet og historien, når I skal i gang med optagelserne, eller når I laver lyd. Hver klasse har 3 timer til rådighed. 

Animated Learning Konferencen

Hvert år afholdes Animated Learning Konferencen under Viborg Animation Festival. 

Information om program bliver offentliggjort omkring maj 2021

ANIMOK dagen

 ANIMOK-dagen foregår altid mandag i uge 39 i september.  Det er den store festdag, hvor klasserne skal fejres for deres arbejde.

Alle deltagerne inviteres til prisoverrækkelse i biografen og forskellige workshops indenfor tegning, animation, spildesign, drama, tegneserie og meget mere.

Votering af filmene

Vi udvælger hvert år en film professionel jury til at votere børnenes film.

Det gør vi, fordi vi sætter stor værdi i, at børnene og deres film får anerkendelse for deres store arbejde fra filmskabere. 

Vi ligger vægt på, at I modtager konstruktive begrundelser for, hvorfor hvilke film vinder og nogle ikke gør.