Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themeinwp-import-companion/themeinwp-import-companion.php on line 105 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themeinwp-import-companion/themeinwp-import-companion.php:105) in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/all-in-one-video-gallery/public/public.php on line 118 Workshops – ANIMOK

Workshops

Workshops for 2021 bliver offentliggjort omkring Maj 2021.

Workshops er gratis, medmindre der står andet.  I kan læse meget mere de enkelte workshops på ANIMOK’s side på KLCViborg

Tilmelding sker via mail til dlun@via.dk med følgende oplysninger:

  • Navn
  • Kontaktoplysninger
  • Antal børn
  • Alder/klassetrin 

I er først tilmeldt, når I har modtaget en bekræftelse på mail. 

VIBORG UNGDOMS JURY

Vær med til at kåre vinderen af dette års Viborg Youth Audience Award. 

I vil blive introduceret til, hvordan man ser på film som en jury; hvilke kriterier skal I bedømme filmene ud fra, hvordan ser man på film? Hvordan snakker man om film? 

I skal se et særligt udvalgt filmprogram af danske og udenlandske kortfilm, og efterfølgende igennem en udvælgesesproces, hvor I til sidst skal give jeres stemme til én film.

HVORNÅR: 

HVOR: Nordisk Film Biograf Fotorama, Viborg

SCHOOL GAME DAY

I år byder ANIMOK og VIBORG GAME EXPO på masser af fede oplevelser, workshops, konkurrencer, Esport og meget mere for skolelever, når vi åbner dørene op for en hel særlig dag – kun for skoler på GAME EXPO’en. 

Kom og vær med i en verden af spil!

HVORNÅR: 

HVOR: GAME EXPO, Tinghallen, Tingvej 2 

VIBORG GAME EXPO (VGE) er en fejring af alle former for spil. Vi fokuserer på at spille dem, udvikle dem, og at være med i et stort miljø af entusiaster af alle aldre. Læs mere om VIBORG GAME EXPO her 

TEGN MED STUDERENDE FRA THE ANIMATION WORKSHOP

Book et inspirerende besøg af studerende fra enten animations- eller grafisk fortælling uddannelsen på The Animation Workshop!

Få et særligt indblik i, hvordan de eksempelvis lærer at skabe karakterdesign, storyboards, tegneseriestriber, som studerende på The Animation Workshop. Besøget er en blanding af oplæg om uddannelsen, tegneteknikker, og hands-on workshops, så jeres elever selv kan prøve kræfter med  tegne håndværket.

Workshoppen kan varer fra 1 lektion (45 min) til  2 lektioner (2×45 min.)

MÅLGRUPPE: 1.-6.klasse

HVORNÅR: 

Tidsrummet bestemmer I, men workshoppen er først bekræftet, når vi har godkendt tidspunktet

HVOR: Workshops foregår på jeres egne skoler.