Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themeinwp-import-companion/themeinwp-import-companion.php on line 105 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themeinwp-import-companion/themeinwp-import-companion.php:105) in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/all-in-one-video-gallery/public/public.php on line 118 ANIMOK besøger Berlinalen – ANIMOK

ANIMOK besøger Berlinalen

About Post Author

animok

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

ANIMOK er taget til Berlin for at deltage på Berlinalen, en verdens største og vigtigste film festivaler. 

Vi er taget af sted sammen med Viborg Animation Festival for at mødes med vores samarbejdspartnere for ANIMOK og VAF 2020, som kommer til at have et fokus på animation i Tyskland. 

Vi har fået fyldt rejsekufferten med kataloger over nye animationsfilm fra hele verden 

Der er en masse lækre godter i vente!

Derudover har vi også deltaget på ECFA’s årsmøde, som holdes hvert år under Berlinalen.  ECFA (European Children’s Film Association) er en sammenslutning for brancher, der arbejder med film for børn. Vi har været medlem af ECFA et par år nu, og det er vildt dejligt og bekræftende at mødes med sine internationale kolleger til årsmødet hver gang. 

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *