Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themeinwp-import-companion/themeinwp-import-companion.php on line 105 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themeinwp-import-companion/themeinwp-import-companion.php:105) in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/all-in-one-video-gallery/public/public.php on line 118 Årets ungdomsjury har fundet en vinder… – ANIMOK

Årets ungdomsjury har fundet en vinder…

Ungdomsjuryen har talt!

Vinderen af årets bedste kortfilm bestemt af ANIMOK Ungdomsjury er den franske animationsfilm o28. Elevernes begrundelse er følgende: “Filmen er sjov, fuld med fart og skøre karakterer. Det er en god blanding af genre, komedie og romantik.
Den er sjov fordi hovedpersonerne hele tiden er lige ved at komme til skade. De rammes af en væld af uheld, men klare den.
Vi synes baggrund- og karakterdesignet var flotte, og det passede godt til komedie-genren. Fedt at den virker uden tale”

Filmen er lavet af Otalia Caussé, Geoffroy Collin, Louise Grardel, Antoine Marchand, Robin Merle, Fabien Meyran, 2019

Stort tak til de 3 6.klasser fra Egeskovskolen, Bjerringbro for at være dette års ungdomsjury – Det har været en stor fornøjelse!