Vær kreativ til FN’s Childrens Day

Den 20. November er det FN’s Childrens Day i hele verden, og det skal selvfølgelig fejres med animationsfilm og en masse børne kreatvitet her i Viborg. Derfor har vi lavet et lille lækkert undervisningsmateriale til børn i indskoling og på mellemtrin, som komme med bud til, hvordan børn kan lære om deres børne-rettigheder gennem leg med animation og tegning. 

I materialet anbefaler vi to film, som man kan se med klassen og arbejde ud fra. Den ene film er “Drengen i kufferten” og er lavet af den danske animationsinstruktør Esben Toft Jakobsen, som også har lavet Kiwi og Strit, kendt fra TV og den anden er “Antons lille gryde” og er lavet af den franske animationsinstruktør Eric Montchaud. Begge film kan ses på Filmcentralen.dk 

Er I interesseret i materialet, sender vi det gratis afsted til jer. Skriv til dlun@via.dk for bestilling. 

Materialet er blevet støttet af Nordea.