Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themeinwp-import-companion/themeinwp-import-companion.php on line 105 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themeinwp-import-companion/themeinwp-import-companion.php:105) in /customers/6/1/0/animok.dk/httpd.www/wp-content/plugins/all-in-one-video-gallery/public/public.php on line 118 konkurrenceregler – ANIMOK

Hvor lang tid må jeres film være?

Jeres film må max være 2 min lang. Den skal indeholde en intro og en autro. 

Hvor mange film må man aflevere pr. klasse?

Man kan kun aflevere én film pr. klasse. Men vi opfordrer jer til at lave flere film i klassen, da man arbejder bedst i 4-5 mandsgrupper, når man laver animation. Så kan I selv vælge ud, hvilken film I har lyst til at sende ind til konkurrencen. 

Husk lyd på jeres film

Der skal være lyd på hele jeres film. Medmindre at der er en scene, hvor det netop giver mening, at der ikke er lyd.  

Prøv at arbejde med lyd på disse 3 niveauer:

  • Lyd som dialog eller monolog. 
  • Lyd som foley-lyd. Altså lyden af døren, der bliver åbnet, elkedlen i køkkenet der koger, fuglene der fløjter i haven osv. 
  • Lyd som musik. Musik er med til at sætte stemningen og bruges i introen og autroen. Men musik kan også bruges undervejs i filmen. Vær dog opmærksom på om I må bruge musikken. 

 

Hvilket tema skal filmen handle om?

Hvert år kommer der et nyt tema for filmens historie. 

Vi offentliggøre temaet omkring 1.maj 2021